Vil du være med og bidra på treningene i Skjalg? Kurs “Friidrett for barn”

Selv om vi i år ser ut til å ha dekket det kritiske behovet for trenere I barnegruppene, er vi I Skalg alltid på utkikk etter foreldre som kan tenke seg å være med og bidra på treningene våre. enten som trenere eller som hjelpetrenere.  Jo flere trenere jo mindre venting og jo kjekkere for ungene!
Rogaland Friidretskrets tilbyr nå kurset “Friidrett for barn” som går over to kvelder 06. og 13.09. innholdet I kurset er delt mellom teori (hvordan tilrettelegge for læring og gode treningsmiljø for barn I friidrett) og praktiske eksempler på øvelser og organisering av de grunnleggende friidrettsøvelsene for barn I aldermen 6-12 år. Øvelsene vil væer lagt opp etter prinsippet “Fra lek til friidrett”.  Kursholder er Gro Næsheim-Bjørkvik som er med på “trener-initiative” vårt, se annet oppslag om dette. Får vi mange påmeldte klarer Gro å tilpasse til vårt behov! Det er gratis for medlemmer i Skalg å delta på kurset (Skjalg dekker kursavgiften).
Påmelding går direkte via min idrett påmelding HER. (let opp friidrett for barn-kurs i min idrett), hvor det også står litt mer om kurset. Påmelingsfrist 30. august, så heng dere på.
Har du lyst til å være med og bidra på treningene eller trenger hjelp til å melde deg på kurset, ta kontakt med sporslig leder for barn/unge Vanja Busic på  (vanjabusic@icloud.com)
Bli med og gjøre treningene våre enda bedre!