UM første dag – 1 gull, 2 sølv, 2 bronse

Det ble 5 medaljer første dag av UM.

Først ut var sprinterne med 100m. Alle (Daniel -Nicolai Pedersen, Stephen Owusu, Mathias Hove Hohansen og Matias Sivertsvik) kom seg videre fra forsøket, men Matias S måtte trekke seg fra semifinanlen. I finalen løp Mathias HJ inn til en oppskriftsmessig gull, og Stephen fikk en flott 2. plass. Dessverre måtte  Mathias “hinke” over mållinje pga strekk, så det ble det siste vi så av ham under mesterskapet. Da hadde han også rukket å få med seg en 3. plass på 110m hekk. Med to skadde sprintere ser det dessverre stygt ut for stafetten søndag.

Daniel løp senere på kelden inn til en flott 5.plass på 400m med ny pers.  Oscar Alm Harestad og Anna Hallereker Vihovde løp 300m hekk I 16-årsklassen. Anna vant sitt heat og endte på en 6. plass. On forkjølet Oscar endte på 5. plass.

På løpssiden deltok Maria Wig og Marie Eide Roaldkvam på 3000m.  Maria løp inn til en flot 2. plass, og Marie fulgte opp med 3. plassen.

Vi hadde også en deltaker i kast I går. Jorunn Aske kastet 30.84m og endte med det på en 5.plass.

Vi følger spendt med på de 2 neste dagene I Sandnes.