Strava Siddisløpet lørdag 25 april

Hei alle løpeglade folk!!

IL Skjalg synes det er trist at vi ikke kan arrangere Siddisløpet neste helg. MEN vi lar oss ikke stoppe, våren og finværet er her, og vi vil løpe! Og vi vil at dere skal bli med!!

Førstkommende lørdag 25/4 blir det Strava-løp rundt Stokkavannet i løypen til Siddisløpet!!

Dette er den perfekte anledning til å teste formen, kanskje blir du den heldige vinner av gratis startnummer til løpet 3. oktober?! Løpet er gratis og det eneste som kreves er løpesko, godt humør og Strava-appen. Bli med da vel! ?

Segmentet «Strava Siddisløpet» må logges på Strava mellom kl:0700 og 2100 lørdag 25 april for å bli med i konkurransen.

Resultatliste vil bli publisert på Strava siden, samt facebook og vår hjemmeside. Ekstra kjekt er det om du legger ut ett bilde på Instagram og tagger @il_skjalg når du er ferdig løpt ?

Start alltid litt før startpunkt og løp alltid litt forbi sluttpunkt for å være sikkert at alt er registrert riktig. Se bilder nedenfor over start og mål. Det vil bli satt opp markører på dagen.
https://www.strava.com/routes/25852253

  • Dersom du bruker telefon til opptak, husk å sette på hyppige satellitt oppdateringer slik at det blir så nøyaktig som mulig. Strømsparemodus kan gjør at du ikke får nøyaktig måling og da blir ikke segmentet registrert.

    Husk i disse korona tider:

  • Hold god avstand til turgåere og andre løpere
  • Ingen får løpe samen
  • Møter flere opp samtidig, er det viktig at dere holder god avstand til hverandre
  • Store Stokkevannet er ett populær turområdet og det er mange som går tur her, spesielt på lørdager. Vi i IL Skjalg oppfordrer dere til å ikke løpe i den travleste tiden som er midt på dagen. Morgen/formiddag og kveld er ypperlige til knytte på seg de raskeste skoene du har!

Lykke til! Vi i IL Skjalg håper mange vil løpe med oss på lørdag!


Starten går i bakken ved åpningen inn til den åpne sletten som Siddisløpet har sin start  og slutt. I motsetning til det offisielle løpet så starter vi lørdagens løp ved stein garden og  løper rett ned til venstre på grus stien, du følger så videre grus stien helt rundt vannet til mål.


Endelig mål! Ta opp den første lille stien til høyre fra hoved stien så løp alt du kan til du har løpt forbi stein garden. Sleng deg ned på gresset og ta en velfortjent hvil mens du laster opp dagens økt på Strava.