Strava segment Siddisløp

Denne lørdagen skulle under normale omstendigheter det tradisjonsrike Siddisløpet blitt arrangert. IL Skjalg så seg nødt til å utsette løpet til i høst, 3 oktober. For at løpelystne siddiser likevel skulle få mulighet til en mannjevning rundt Stokkavannet denne dagen, inviterte IL Skjalg til segmentløp på Strava i løypen til Siddisløpet. Værforholdene var perfekte for løping, og lokket 78 ivrige løpere til dyst. De største friidrettslagene i regionen var representert. Raskest av alle var Tom Erik Halvorsen fra GTI, som dundret rundt Stokkavannet på 25:35, kanskje noe av det beste han har gjort rundt vannet.
Gode presentasjoner så vi også av nr.2, Kjell Harald Dalehaug som tidlig på morgenen løp på 27:39, ikke langt foran nummer 3, Henrik Langdalen på 27:44.

Skjalgs ubestridte løpedronning,  Vienna Dahle imponerte med 29.02, til tross for en, etter eget utsagn, tung dag. Sandnes IL`s , Christina Toogood,  tok en soleklar 2. plass med 30:16.
Nykommeren, Kristin Vabø viser at hun må følges nøye fremover, med 31.20.

Menn: link til resultat https://www.strava.com/segments/11951914

Kvinner: link til resultat https://www.strava.com/segments/11951914

78 løpere tok dagens utfordring fra IL Skjalg, og arrangøren er fornøyd med engasjementet, og klubben håper å se alle igjen på startstreken til en offisiell dyst 3 oktober.

IL Skjalgs trofaste samarbeidspartner og sponsor gjennom mange år, Løplabbet Stavanger gir ut gavekort til Topp 3 menn og kvinner. På henholdsvis 500 ,400 og 300 kr. Gavekortene kan hentes i butikken.

IL Skjalg har også trukket ut 5 vilkårlige vinnere av startnummer til høstens løp blant løperne i dag. Her er vinnerne, vennligst send kontaktinfoen deres til leder@ilskjalg.no
Hanne Sande og Lene Fjellheim.
Andreas Kindem, Anders Jaarvik og Odd Einar Tveit.

Takk til alle som var med i dag, også de som ikke lykkes med registreringen.