Sommerskole for barn på Stavanger Stadion 1-5. juli

Tradisjonen tro så arrangerer IL Skjalg også i denne sommer friidrettsskole for barn  6-12 år på Stavanger Stadion.

I uke 27 vil barna få prøvd seg på de aller fleste øvelsene innen løp, hopp og kast. Fredag er det stevnedag hvor barna skal få prøve seg på det de har lært, før det hele avsluttes med diplomutdeling, grilling og is. Det vil være høy fokus på allsidige aktiviteter med mye trening, lek og moro.

Link til påmelding:  http://www.deltager.no/Idrettsleker/Skjalg

Lers mer under eller last ned word-dokument: Sommerskole 2019.docx
Skjalg har i en årrekke arrangert sommerskole i friidrett, og denne sommeren er intet unntak. Barn i alderen 6-12 år er hjertelig velkomne til Stavanger Stadion mandag til fredag i uke 29, fra kl. 10:00 til 15:00. De som ønsker det kan også få barnepass fra 09:00, mens selve friidrettaktivitetene starter kl 10:00. Hovedmålet med lekene er at flest mulig barn skal møte friidrett på spennende og utviklende måte preget av lek og glede.

Barna få prøvd seg på de aller fleste friidrettsøvelsene innen løp, hopp og kast. Fredag er stevnedagen hvor barna skal få prøve seg på det de har lært og til slutt vil det bli avslutning med premieutdeling, grilling og is. Ta med matpakke de andre dagene, Skjalg holder vann og frukt. Trenerteamet består av utøvere fra junioravdelingen til IL Skjalg. Pris: kr 1 200 Det er en medlems- og familierabatt på kr 200. Om en ønsker at barna kan komme kl 09:00 kan en betale kr 200 ekstra for dette.

Påmeldingen har allerede startet så det er bare å hive seg med, fristen er satt til 16. juni. Om en ønsker at barna kan komme kl 0900 kan en betale kr 200 ekstra for dette.

Følg denne       for påmelding.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Magnar Thuestad Stokka

Epost: magnar@thuestadstokka.com

Mobil: 959 47 949 (send SMS og vi ringer tilbake)