Skjalg stilte med tre lag i Holmenkollstafetten

Superveteran kvinner tok gull!

Skjalg sitt superveteranlag for kvinner vant i år klassen sin med god margin. Etter jevn og god løping dro laget ifra på 6. etappen, og økte deretter ledelsen inn til mål. I mål var Skjalg 1:10 foran nr 2, Koll IL. Superveteranlaget er storfornøyde med å vinne igjen etter at de måtte stå over fjoråret.

Bedre løping, men ikke gull denne gangen for superveteran herrer

Skjalg sine spreke superveteraner i herreklassen klarte dessverre ikke å forsvare seieren fra fjor. Strindheim vant til slutt en fortjent seier med vel 40 sekunders margin. Det var lenge en jevn fight, der begge lagene byttet på å ligge i tet helt frem til 11. etappe. Laget løp likevel bedre enn i fjor, og etappetidene viser mange gode prestasjoner.

Det peker oppover for herrer elite

I eliteklassen for herrer så kom Skjalg inn på en god 7. plass. Laget er noe skuffet ettersom målet var topp 5, men det er viktig å ta med seg at det er den beste plasseringen for Skjalg herrer i eliteklassen siden 2010! Den gang ble Skjalg nr. 3. Denne gruppen er i stor fremgang etter å ha blitt nr. 15 for bare to år siden.

Dessverre måtte Skjalg trekke sitt lag i kvinner elite i år på grunn av stort skadeforfall i ukene inn mot stafetten. Men laget som har henholdsvis blitt nr. 6 og nr. 7 de to foregående årene ser frem til å komme stekt tilbake neste år

Fullstendige resultater