Skjalg-klær

Nettbutikken for bestilling av Skjalg-klær er åpen fra 7. februar til 1. mars.

Klikk deg inn på lenken for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/il-skjalg/?accountaction=login

Før du kan starte å bestille må du registrere deg. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på www.trimtex.no eller «Ny konto» om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken til nettbutikken: www.trimtex.no/no/teamshop/ilskjalg2020

Tast inn ilskjalg2020 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet. Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre er registrert.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at nettbutikken skal fungere optimalt. Med Internet Explorer vil man kunne oppleve noen problemer. Kommer man «bort» fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Det er størrelsesguide inne på hvert enkelt produkt. Noen av klærne kan være litt små i størrelsen.

Merk at nettbutikken stenger 01.03.2020. Det er forventet levering hjem til dere i uke 16. Neste gang nettbutikken åpner er høsten 2020.

Det er informasjon om bestilling, betaling og levering i nettbutikken. Merk at det ikke er bytte- og angrerett på spesiallaget klubbtøy. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt på support@trimtex.no eller telefon 37 26 91 00

Brukte klær kan selges/byttes via Facebookgruppen «Skjalg kjøp/salg av klubbtøy». Her er lenke til Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/301446183968965/