SIDDISLØPET – DEN GULE BANKEN LØPET

IL Skjalg er veldig glad for å kunne presentere en ny hovedsponsor for Siddisløpet! Sandnes Sparebank – den gule banken blir med på laget 😊

I dag åpner påmelding til Siddisløpet, som har fått nytt navn.
Velkommen til Siddisløpet -Den gule banken løpet! 

Datoen er som vanlig satt til den siste helgen i april, lørdag 30 april. Vi håper at ting har normalisert seg innen da, men uansett blir det løp! For er det noe vi er blitt skikkelig god på så er det å arrangere løp under covid- tiden. Strenge regler og puljestarter skremmer oss ikke, vi tar utfordringene på strak arm. MEN vi håper selvsagt at vi kan fellesstart, og for å ikke glemme Siddisspretten, den har ligget i dvale i 2 år.  Nå syns vi det er på tide at alle våre små Skjalg`ere også skal få lov til å delta. Så meld dere på, vi fikser løp, du fikser toppformen innen 30 april 😊
Påmelding: https://www.siddislopet.no/

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mye arbeid å arrangere løp, og vi setter utrolig stor pris på at våre medlemmer hjelper til som funksjonærer. Det kommer derfor i løpet av januar et skriv hvor du kan melde deg som hjelper på de ulike løpene/stevnene vi skal ha dette året.

Er du interessert i å være med på Team Siddisløpet 2022?

Vi trenger en god gjeng som vil hjelpe den daglige lederen, som nå også er løpsleder for løpet. Vi trenger deg som er god på IT/nettsider, deg som kan administrere påmeldingssiden hos tidtakersystemet. For deg som ikke er god på IT, men god på andre ting er det også mange muligheter😉. Generelt så trenger vi dere som har lyst å hjelpe til å gjøre Siddisløpet til et knallkjekt løp. Når vi blir vi et godt team som delegerer oppgaver og tar ansvar for den enkeltes ansvarsområder, så kommer vi utrolig langt og det blir mindre arbeid for den enkelte. Gi en lyd til daglig leder Marie Kloster leder@ilskjalg.no Tlf:97069554 om du vil være med på teamet.

Dette året med Den gule banken på laget så skjer det mye; nye medaljer, goodie bags til løpere, fotovegg og kiosk. Vi skal lage en kjempekjekk dag for alle som er glad i å løpe, både liten og stor!

I fjor hadde vi en egen Skjalg- heiagjeng ved Tufteparken, kun 1 km igjen til mål, dette var veldig kjekt for løperne. Lettere og kjekkere dugnadsjobb skal en lete lenge etter! Klubben oppfordrer alle, fra barn til veteran til å stille opp, enten som løper, som funksjonær eller som heiagjeng. La barna først løpe barneløpet så bli med i heiagjengen til hovedløpet etterpå. Løplabbet og Sverdrup Steel stiller opp med en egen heiagjeng, det samme vil Sandnes Sparebank, tenk så kjekt om vi kunne hatt heiagjenger nesten rundt hele vannet!

IL Skjalg ser frem til 30 april og Siddisløpet – Den gule banken løpet.