Samle inn mobiler og vinn kinobilletter!

Telenor i samarbeid med Norges idrettsforbundet og Skjalg samler nå i høst inn brukte mobiltelefoner. Ved å samle inn gamle mobiltelefon som ikke lenger er i bruk, er du med på å gjøre et løft for miljøet. I tillegg bidrar du til at Skjalg får inntekter.

Det er sikkert mange i nabolaget og innen familiens venner som har gamle mobiltelefoner liggende som ikke er i bruk. I god sportsånd ønsker Skjalg å lage sensommerens innsamling inn til en konkurranse, hvor den som klarer å samle inn flest mobiltelefoner, får et gavekort på 2 kinobilletter!

Dersom du ønsker å gjøre en ekstra innsats kan du få ei veske og et visittkort som kan vises fram. De som er interes­sert i veske bes tatt kontakt med Geir Helgesen via E-post: geir2helgesen@gmail.com / mob. 481 89 230. Dersom du kun tar kontakt med venner og kjente, tror vi at dine venner stoler på deg og overlater den gamle mobilen til deg uten at du har veske eller visittkort.

Alle mobiltelefoner som samles inn via brukt mobil nye muligheter håndteres forsvarlig og sikkert av Telenors returpartnere, og all gjenværende informasjon på telefonen blir slettet. Den brukte mobilen blir enten reparert og klargjort for videresalg i et velfungerende bruktmarked i Asia eller Afrika, eller tatt fra hverandre og resirkulert (så mobilene trenger ikke fungere for å leveres inn). Over 90% av mobilens deler kan brukes igjen, resten energi­gjenvinnes.

Mobilene kan leveres inn i «Bruktbua» i Dopingrommet på stadion  torsdagene 27.august, 3. eller 10. september  mellom klokka 17:00 og 18:00. Dersom du trenger å levere på annet tidspunkt, vennligst ta kontakt med Geir Helgesen geir2helgesen@gmail.com /mob 481 89 230).

Du kan lese mer om innsamlingen på Telenor sine hjemmesider;  ttps://www.telenor.no/om/samfunnsansvar/mobilretur.jsp