NYTT TRENINGS- OG KONKURRANSETØY

Skjalg Friidrett har inngått avtale med Trimtex Sport som er en av Norges største produsenter av teknisk treningstøy. Trimtex er en etablert leverandør i markedet og er kjent for gode produkter i topp kvalitet. De har toppidrettsutøvere innen ski og sykkel og løp som testbrukere i forhold til utvikling av produktene.

Produktene:

Det er viktig at alle sørger for å prøve slik at dere finner riktig størrelse. Det finnes ikke lager av noen produkter siden dette er en spesialproduksjon. Forøvrig se Trimtex sin egen måletabell her: http://trimtex.no/maltabell/ Noen av produktene kan oppleves som små i størrelsen. Prøvekolleksjon vil finnes på klubbhuset i hele prøveperioden, kontakt klubbmedarbeider Jarl Gaute Aase for prøving. Varene blir levert samlet til klubbhuset, pakket ferdig på navn.

Bestillingsfrist:       Søndag 28.12 kl 23.59

Levering:                 Uke 7

Gjennomføring av bestilling:

Og slik gjør du bestillingen i den nettbutikken som er opprettet:

Innlogging:

www.trimtex.net/goorder

username: skjalg

password: skjalg14

Det kan av og til oppstå problemer med innlogging på Internett Explorer så du kan gjerne anbefale at de bruker Google Crome eller Firefox.

Bilder av produktene ligger øverst sammen med koder på hvert plagg. Disse kodene finner du igjen lenger ned hvor produktene ligger etter hverandre. Det er egne linjer for unisex, womens og Children.

Betaling:
Betaling for draktene fungerer slik:
Hver enkelt betaler inn til klubben det beløpet de har kjøpt for. Beløpet betales inn til klubbens kontonummer  3535.20.07267  før draktene hentes i målhuset på stadion i uke 7 dvs. innen 06.02. 2015. Betalingen merkes «Klubbdrakt». Kvittering for betalt utstyr tas med når draktene hentes. Betaling skal være gjort før draktene leveres ut.
Levering
Draktene vil være ferdig i uke 7 og kan da hentes på stadion i målhuset hos klubbsekretær Jarl Gaute Aase.