NYE TRENERE FOR MELLOM- OG LANGDISTANSE JENTENE

 

Etter mange års innsats som trener har Vigdis B. Holst bestemt seg for å gi seg. Vi takker Vigdis for innsatsen og alle de timene hun har brukt på arbeid for IL Skjalg. Vi har i sportslig utvalg med bakgrunn i dette drøftet ny trenerløsning for dere jenter og endt ut med at vi nå i sommer og resten av sesongen vil fortsette med følgende trenerteam:

 

Kari-Anne Veen

Asle Rønning Tjelta

Jarl Gaute Aase

Steinar Sandvik

 

Bernt Eltervaag er også aktuell med i teamet. Dette er trenere som mange av jentene kjenner godt fra før.

 

De vil dele på oppfølgingen av dere der vi:

 

  • Sikrer at alle får en godt individuelt tilpasset trening
  • Har trenere tilstede på alle fellestreningene og viktige konkurranser
  • Sikrer god oppfølging (konkurranseplaner) for alle som skal delta i ulike konkurranser enten det er jr-NM, NM, UM eller andre stevner lokalt og andre steder
  • Sikre oppfølging av de som flytter fra Stavanger f. eks. på grunn av studier
  • Sikrer oppfølging (medisinsk/fysioterapi) ved evt. skader.

 

Nå i sommer vil vi forsøke å møte fast med trener på stadion tirsdag og torsdag kl. 1730 fram til midten av juli for de som er hjemme og vil være med på fellestreninger. Så blir det 2 uker pause i fellestreningene før de starter igjen i begynnelsen av august. I denne perioden vil trenerne holde kontakt etter behov spesielt i forhold til de som skal delta i NM og jr-NM.

 

Vi er sikre på at dette skal bli en god løsning. Så vil vi i sportslig utvalg i løpet av høsten evaluere denne modellen og sette sammen trenerteamet for neste sesong.

 

«Jenter i fokus»

 

Skjalg er fra idrettsrådet i kommunen blitt tildelt spesielle prosjektmidler «Jenter i Fokus» der målsettingen er å ta vare på og videreutvikle jenter i idrettsmiljøet. Et spennende prosjekt som vil omfatte både sportslige og ikke minst sosiale aktiviteter. Kari-Anne Veen vil være vår ansvarlige for prosjektet som vi vil orientere nærmere om på en temakveld 20.08.

 

Temakveld 20.08.

 

20.08. kl. 1930 (etter fellestreninga) blir det en temakveld som utøvere og gjerne også foreldre/foresatte inviteres til å delta. På temakvelden blir det 2 hovedtema:

 

  1. Orientering om planer for resten av sesongen samt «Jenter i fokus» prosjektet
  2. Foredrag av Maiken og Christin Sørum om deres erfaringer og kunnskap fra sin tid som aktive

 

Maiken og Christin er noen av de beste utøverne Skjalg har hatt på mellom- og langdistanse og var fra midten av 1980-tallet og til begynnelsen av 1990-tallet landets beste samt at de også hevdet seg bra internasjonalt.

Og så ønsker vi alle en fin sommer!

 

Med friidrettshilsen

 

Kari-Anne, Asle, Jarl Gaute, Steinar, Bernt og Gunnar