Norsk rekord av Elisabeth!

Elisabeth Slettum har satt ny norsk rekord på 200 m innendørs med tiden 23.39 i Rudhallen. Det er en forbedring av den tidligere norske rekorden med 2 hundredeler. Elisabeth forbedret sin personlige innendørsrekord med utrolige 27 hundredeler. Den tidligere personlige rekorden til Elisabeth ble satt for hele 18 år side. Elisabeth fyller 36 i august, like etter München-EM, og hun har styrket sine aksjer betraktelig for å delta i mesterskapet.

Les intervju med Elisabeth i Aftenbladet her https://www.aftenbladet.no/sport/i/BjeVnl/elisabeth-slettum-med-norsk-rekord-paa-200-meter-skikkelig-goey-at-de

Mathias skulle også løpt i samme stevne, men er syk.

Line Al-Saiddi sesongdebuterte på 200 m i Bergen. Line, som fylte 15 år i desember, perset med nesten et helt sekund og fikk 25.91. Det er tredje beste Skjalg-resultat for kvinner innendørs gjennom alle tider. Dagen etter løp Line en uhyre sterk 600 m. Tiden 1.34.63 er det ingen andre Skjalg-jenter som har klart tidligere, selv ikke seniorutøvere utendørs! Resultatet er også nest beste tid innendørs i Norge gjennom alle tider i 16-årsklassen.