NM stafetter – 1 sølv og 2 bronse første dag

Første medalje til Skjalg kom i 4*400m KS der Elisabeth, Karoline, Ingrid og Alice løp inn til søvmedalje. Deretter fulgte 4*400m MJ der Steven, Magnar, Sergey og Daniel løp inn til en knepen 3. plass. Siste medalje 1. dag gikk til Marianne, Kristine, Cornelia og Helene for 4*800m KJ.

Laget på 100 MS hadde 2. beste tid I forsøket. Mathias S måtte stå over finalen pga skade, så det var Mathias HJ, Simen, Lars Jøran og Steven som løp inn til en knepen 4. plass. Ikke marginene på vår side denne gangen.

2. laget på 800m KJ som bestod av  Ida E, Ida G, Marie og Malin løp inn til 4. plass.

Etter stafettene var det 100m for KS og MS. Elisabeth  løp inn  til 2. plass med 12.04.   Lars Jøran vant MS med 10.94, Simen kom inn på 11.08, mens Sergey løp inn på ny pers med 11.58.