Nissestevne og 15+ juleavslutning

Torsdag 15 desember ble det arrangert Nissestevne for de yngste i klubben

Idrettshallen ble fylt opp med små Skjalg-nisser som fikk prøve seg på kule, 60 meter og lengde uten tilløp. Nesten 80 friidrettsglade barn løp rundt i hallen i løpet av to timer. Til og med trenerne var kledd opp i sitt fineste nissekostyme. Etter endt stevne fikk barna med seg sjokolademedalje hjem.
Vi takker for godt oppmøte og gleder oss allerede til neste års nissestevne!Tusen takk til Sportslig leder barn og unge Marie West Simonsen og Økonomiansvarlig/hovedtrener 5 klasse Stine Bastiansen som organiserte nissestevnet, samt alle våre flotte trenere som hjalp til :o)

Same kveld ble det arrangert juleavslutning for våre 15+ utøvere, her var vi nesten fulltallig fra sprint rekrutt, sprint, mangekamp og mellom/langdistanse gruppen. Så kjekt at så mange kom 🙂
Det ble servert grøt og julekaker, det var pakkeleken og god stemning

Takk til May Karin Mannes for organisering, tusen takk til Monica Stoltenberg som laget grøt til hele gjengen, pyntet og laget alt klart til juleavslutningen.
Takk til Terje Bredahl som sørget for diplomer for klubbrekorder.

Det har vært stor sportslig aktivitet i sesongen som gikk, det er satt mange nye klubbrekorder i år. Mange har satt personlige rekorder. Gratulere så mye alle samen!

IL Skjalg ønsker alle sine medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår!