Nå er vi i gang igjen!

Hurra, idretten har gjenåpnet! Nå kan både barn, unge og voksne endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Møt opp på trening og ta del i det unike idrettsfellesskapet. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten.

Har du sluttet med idrett? Du er savnet, og nå håper vi å se deg igjen på trening.

Barn og ungdomsavdeling starter opp etter sommerferien i uke 34. Sjekk vår nettside for mer info.

Uten frivillige, ingen idrett! Lurer du på om idretten trenger deg? Svaret er selvfølgelig ja. Vi håper å se deg som trener, dommer, kioskvakt, parkeringsvakt, speaker, banemannskap eller i andre viktige oppgaver i idretten.

Vi skal denne høsten arrangere Jærcup, Mosvannsløpet og Siddisløpet.
Dugnadsskjema er sendt ut, vi håper mange ønsker å hjelpe til slik vi kan arrangere disse kjekke løpene og stevnet på stadion.

IL Skjalg er ingenting uten våre medlemmer, men å drive en slik stor klubb er mye arbeid, det er mange ledd av frivillige som skal til for at klubben går rundt. Vi trenger flere frivillige som brenner for friidrett og for våre dyktige utøvere.

Vi har arrangert flere seniorstevner dette året, noe som er veldig kjekt. Det har blitt etterspurt stevner for de mellom 10-14 år, men uten foreldre som kan stille opp som dommere, tidtakere, sekretariat etc., blir det vanskelig å få til. Stevneutvalget vårt trenger noen foreldre som vil være med, og sette opp stevner for U15. Dette gjelder fra 2022.

Er dette noe du kunne tenke deg å bidra med? Eller sitter du inne med andre kvaliteter som klubben kunne trenge, ta kontakt med Daglig leder Marie Kloster, tlf: 97069554 leder@ilskjalg.no så finner vi en rolle til deg.

Mvh
IL Skjalg