Mobilinnsamling

Til  alle 1-6 klasse,
Telenor i samarbeid med Norges idrettsforbundet og Skjalg samler nå inn brukte mobiltelefoner. Ved å samle inn gamle mobiltelefon som ikke lenger er i bruk, er du med på å gjøre et løft for miljøet. I tillegg bidrar du til at Skjalg får inntekter.
Skjalg tenkte dette kunne være en fin sommerjobb for 1-6 klasse. Det er sikkert mange i nabolaget og innen familiens venner som har gamle mobiltelefoner liggende som ikke er i bruk. Skjalg får 30 kroner per innsamlet mobil og den som samler inn får halvparten av innsamlet beløp, dvs 15kr per mobil.

De som samler inn vil få utdelt en bag og et visittkort som de viser fram når de er ute på runden sin. Skjalg har fått 20 bagger, innsamlingen er planlagt avsluttet ved skolestart og utlevering av bagene skjer på torsdagstreningen den 11.juni. De som er interessert tar kontakt med Geir Helgesen via E-post: geir2helgesen@gmail.com .
Alle mobiltelefoner som samles inn via brukt mobil nye muligheter håndteres forsvarlig og sikkert av Telenors returpartnere, og all gjenværende informasjon på telefonen blir slettet. Den brukte mobilen blir enten reparert og klargjort for videresalg i et velfungerende bruktmarked i Asia eller Afrika, eller tatt fra hverandre og resirkulert. Over 90% av mobilens deler kan brukes igjen, resten energi¬gjenvinnes