Medaljesjanser i NM innendørs

Innendørsmesterskapet arrangeres denne helgen i Rudhallen i Bærum. Alle finalene (A-heat) blir vist på NRK. Skjalg stiller med 8 deltakere.

Elisabeth en regjerende mester innendørs på 200 m, og er absolutt en av medaljekandidatene i år også. Mathias Hove Johansen vant klassen for menn i fjor, men i år stiller han ikke opp på grunn av en ankel som ikke fungerer. Finalene på 200 m går søndag.

På distanser lenger enn 200 m er det direkte finaler. Line løper i A-heatet på 400 m lørdag og 800 m søndag. Også Astrid Cesilie Berntsen kan få plass i A-heatet.

Astrid og Oda Gjerstad får kanskje plass i A-heatet på 1500 m som går lørdag kveld- X. Oda løper også 3000 m som avvikles søndag, og det skal ytterst få som trekker seg fra øvelsen før hun får løpe i A-heatet. Både Erik Tangen Gundersen og Nikolai Tangen løper 3000 m.

Simen Bogunovic Larsen er eneste på herresiden som løper 60 m, og han sesongdebuterer på distansen. Også Oda Asdal Hansen løper 60 m, en øvelse som går lørdag. Odas viktigste øvelse er imidlertid 60 m hekk søndag, der hun «rykker opp» til seniorhøyde.

Skjalg hadde i utgangspunktet sterke lag på 4 x 200 m både for kvinner og menn, men skader o. a. gjør at vi ikke har med lag i innendørsmesterskapet.