Klubbstevne 13.November

Søndag den 13. november gjentar vi suksessen fra tidligere år og arrangerer klubbstevne i Sandneshallen for de som er født 2003 – 2007, med stor vekt på det sosiale. På det siste stevnet i februar var det rundt 40 utøvere som deltok. La oss denne gangen prøve å få over 50 deltakere.

Hvis noen har behov for skyss til Sandneshallen, er det bare å gi beskjed til geir2helgesen@gmail.com

Hallen vil være åpen fra kl 12.00 og stevnet vil være fra kl 13.00 til ca 16.00, der den siste timen vil bli satt av til det sosiale med utdeling av deltakermedaljer og i kafeen blir det servert pizza & brus.

  • Øvelsene vil bli 600m, 60m, 60m hekk, kule, høyde og lengde (max 3 øvelser på hver deltaker)
  • Påmelding kan gjøres via www.minidrett.no . Vi oppfordrer alle til å bruke Minidrett, for de som ikke har en bruker allerede er det lett det å lage en bruker, melde seg på stevner og da blir det mindre administrasjon for de som arrangerer stevnet.
  • Påmeldingsfrist innen onsdag  9. november 2016.
    Etteranmelding til: geir2helgesen@gmail.com
  • Vi antar at alle som melder seg på også vil delta på den sosiale delen med pizza og brus, hvis ikke kan man gi beskjed når man melder seg på.
  • PS Hvis noen har noen form for allergi, vennligst gi beskjed på forhånd
  • Når det gjelder funksjonærer til stevnet, er det behov for rundt 20 foreldre slik at klubbstevnet kan avvikles på best mulig måte. Så vi oppfordrer at så mange som mulig kan trå til.
  • PS For de som vil hjelpe til send en E-post til : geir2helgesen@gmail.com og angi hvilken øvelse en kan tenke seg å hjelpe til på.

Vi oppforderer alle til å delta og foreldre og søsken er også velkommen. Det vil som sagt være behov for hjelp til avvikling av klubbstevne, samt at det alltid er hyggelig å treffe foreldrene til de som trener.
Vel møtt og hilsen
Foreldrekontaktene i Skjalg