Innendørs-NM: 2 gull, 4 medaljer

Skjalg tok fire medaljer under NM innendørs i Ulsteinvik. Det ble gull til Elisabeth Slettum og Mathias Hove Johansen på 200 m, sølv til Tonje Nedberg i lengde u/t og bronse til Mathias på 60 m.

Forventningene til Elisabeth var store på 200 m, siden hun satte norsk rekord forrige helg. Og Elisabeth innfridde og tok en soleklar seier, hele 74 hundredeler foran nummer to. Tiden ble 23.58, ikke norsk rekord denne gang, men Elisabeth var strålende fornøyd.

Fornøy var også Mathias. Han kom ut av karantene (covid-19) tirsdag og fikk ikke den oppkjøringen til mesterskapet som han håpet på. Det ble likevel en klar seier på 200 m, tiden ble 21.23 som var 32 hundredeler foran nestemann. Det ble også bronse på 60 m i et finaleløp som langt fra var optimalt. Tiden 6.88 var også 15 hundredeler bak persen.

Tonje Nedberg hadde mål om å perse på 60 m hekk, men endte opp med pers med 2.60 i lengde u/t som ga sølv. I en utrolig jevn ledet Tonje helt til siste omgang. Finalen på 60 m hekk gikk mens lengdekonkurransen pågikk, og Tonje fikk hverken gjort alle forsøkene eller forberedt seg optimalt til hekkeløpet, og tiden 8.80 var 2 hundredeler bak tiden i forsøket. Likevel ble det en fin 5. plass.

Sara Busic holdt godt følge med teten på 1500 m. Men Sara klarte ikke å mobilisere da det dro seg til på slutten. Det ble en småpen 4. plass, men 4.31.77 var 9 sekunder senere enn det hun løp på for to helger siden.

Det var usikkert om Erik Tangen Gundersen skulle løpe 3000 m, magen har ikke vært god etter matforgiftning. Erik løp smart og holdt seg i hovedfeltet til det var 400 m igjen. Farten ble da gradvis skrudd opp og Erik måtte etter hvert slippe. I mål var han kun 3.5 sek bak vinneren, noe som holdt til 9. plass.