Hei alle SKJALG venner

Hei alle SKJALG venner.
Vi har så langt lagt bak oss en sesong med bare oppturer, og SKJALG er i ferd med å igjen vise seg på
friidrettskartet.
Vi som driver Skjalg fremover jobber hver dag for at vi stadig skal bli bedre. Alt er ikke på stell, men vi gjør så godt vi kan og vi trenger DIN hjelp for å gjøre Skjalg enda bedre:
•Vi vet at mange bedrifter støtter gode formål med et lite bidrag hvert år. Dersom du jobber, eller kjenner noen som jobber i en bedrift som har slike ordninger, setter vi umåtelig pris på om du tipser oss eller søker på vegne av klubben.
•Vi skal arrangere NM terrengløp våren 2016. Dette har vi tenkt skal bli et arrangement som klubben kan være stolt av. Vi vil utgi et NM-program, og utfordrer alle medlemmer til å komme med innspill til annonsører. For eksempel den bedriften du jobber i, eller du kjenner en som driver et firma, eller bare en god ide. Ingen for liten, ingen for stor. Dersom du har en ide til noen som kan være sponsor for løpene våre (Siddisløpet og Mosvannsløpet) eller være generell klubbsponsor tar vi imot alle tips!
•Mange frivillige gjør en fantastisk innsats, men med økt aktivitet, så trenger vi flere frivillige, så dersom det er noen der ute som kunne tenke seg å bidra som trener, funksjonær, dommer, tidtaker eller annet, så er det bare å ta kontakt.

Ta kontakt med meg på mail: jarlgaute@ilskjalg.no med gode forslag eller om du ønsker å bidra på annet vis.

Ellers oppfordrer jeg dere til å følge med på Skjalgs hjemmeside for å se hva som rører seg i klubben, den blir oppdatert jevnlig.

Med sportslig hilsen
IL SKJALG
Jarl Gaute Aase