Godt nyttår alle kjære medlemmer i IL Skjalg!

Styret ønsker dere alle det beste for 2022! Vi takker for samarbeidet i året som har gått, takk for den fantastiske innsatsen som så mange gjør for å løfte klubben og utøvere i IL Skjalg!

Vi vender nå blikket mot et nytt år og nye muligheter! 

De siste to årene med korona har virkelig vært krevende, noe vi alle har kjent på både privat og på jobb. Alle i Skjalg har jobbet veldig mye for at vi kunne arrangere trening, stevner og løp.
I 2020 hadde vi en stor fremgang i medlemstallene tross korona, dette fordi friidrett var en idrett det var lov/lettere å drive med. Men som mange andre klubber har vi i 2021 sett at medlemsmassen har krypet, det skyldes nok mye korona og alle de strenge tiltakene og vi håper at vi i løpet av dette året kan klatre opp til rundt 600 medlemmer igjen, som er målet til klubben.

Men vi Skjalg`ere gir oss ikke så lett, vi står på, støtter hverandre og sammen skaper vi idrettsglede!

Høydepunkter i 2021 kort oppsummert (skrevet av Marie West Simonsen)
En stor takk til alle frivillige som har bidratt for å gjøre klubben bedre og løftet IL Skjalg til nye høyder og bidratt til økt idrettsglede på Nord- Jæren, dere er Stavangers beste foreldre! (og Sandnes og Randaberg’s 😉)

 • Det ble satt 39 nye klubbrekorder i 2021. Fantastisk jobbet!!
 • Pia Tresselt og Nikolai Gundersen ble tildelt Trimtex stipend.
 • Marin Stray Gautadottir, Sara Busic, Erik Tangen Gundersen har blitt tatt ut av Norges Friidrettsforbund på juniorlandslaget for U20 og U23. 
 • Vi fikk bronse i Lagseriens 1. divisjon for kvinner med 22 214 poeng. NIFIF omtaler Skjalg på nettsiden sin som årets positive overraskelse. Skjalgs poengrekord ble forbedret for første gang siden 2003. 
 • Vi fikk sølv i Lagseriens 2. divisjon med 18 448 poeng, som betyr at vi rykker opp til 1. divisjon til neste år. 
 • I NM terreng var vi også på pallen, hvor Vetle Farbu Solbakken tok sølvet og Johannes Dalland tok bronse i juniorklassen. Dag Gundersen tok sølvet i veteranklassen. 
 • Selv om Tyrving-lekene ble utsatt, herjet vi på pallen i kjent stil. Veldig gøy at så mange utøvere tok med seg medaljer i bagasjen!
 • NM på bane: Vienna Dahle tok bronse på 5000m, Elisabeth Slettum tok gull på 200m, Mathias Hove Johansen tok sølv på 200m, Oscar Alm Harestad tok bronse på 400m hekk, damene tok bronse på 1000m stafett.
 • UM: Hele 6 medaljer ble med Skjalg hjem. Fantastisk! 
 • Junior NM: 1 gull og 2 bronse. 
 • NM Stafett: 1 gull og hele 5 sølv. (som vi selv arrangerer under de strengeste regler)
 • Skjalg stafetten var en stor hit, på tross av covid-19. Tusen takk til alle frivillige og ikke minst løperne.
 • Sommerskolen ble gjennomført med glans, fullbooket begge ukene. 
 • Siddisløpet og Mosvannsløpet ble arrangert, så kjekt å så mange Skjalg`ere deltok!

Engasjement, frivillighet og lidenskap skaper glede både for en selv og andre, for våre unge lovende.

Bli med, IL Skjalg trenger deg, din kunnskap, og ditt engasjement!  
La oss skreddersy ditt engasjement til det som passer deg, sammen kan vi finne noe som du liker å bidra med, enten det er i trenerrollen, i styret, som bidragsyter på våre løpsarrangement, eller å være med i ett av våre utvalg. Ta kontakt med daglig leder eller noen i styret, så finner vi den riktige plassen til akkurat deg, din tid og dine interesser.

Foreslå kandidater til IL Skjalg sitt styre
Du er invitert til å komme med forslag på kandidater til det nye styret i IL Skjalg, som skal velges på det kommende årsmøtet.

De ledige postene er: Styreleder, Sportslig leder barn og ungdom, Sportlig leder 15+, Stevneleder og Foreldrekontakt.

Forslag til kandidater fremmes til valgkomiteen innen fredag 11 februar 2022. Forslagene sendes til leder av valgkomiteen på epost: dag.gundersen@skanem.com

Mvh

Styret, IL Skjalg