God jul og godt nytt Skjalg-år!

Så var nok et år over. Et spennende Skjalg-år, så innholdsrikt at jeg risikere å glemme noe.

Vi har hatt utøvere med det norske flagget på brystet i år også. Og medaljer i Hovedmesteskapet, Jr. NM og UM. Ingen nye klubbrekorder i år, men det er en del gamle og svært gode rekorder for sprint herrer som lever et farlig liv og som muligens ikke overlever nest sesong? De mange nye årsklasserekordene lover godt for årene som kommer. Og vi har fått et nytt tilbud til 15-19 åringer: Athlethix. En god gjeng med ungdommer som stiller opp hver uke.

Skjalg ble valgt ut som Satsningklubb 2016 fra Norges Friidrettsforbundets. En del av arbeidet har vært å jobbe fram en virksomhetsplan for klubben og diskutere mål og virkemidler. Mange ivrige bidragsytere har stilt på diskusjonsmøtene, og vi har kommer fram til et forslag som vil bli ferdigstilt og vedtatt på årsmøtet. Vel møtt på Årsmøtet 16. februar for å få vite mer! Et annet tiltak har vært å jobbe for å øke kompetansen for trenerne våre. Vi har hatt «on the job training» ved Gro Næsheim-Bjørkvik, og «all time high» påmelding til Trener-1 kurset i høst. Og flere nye trenere som har meldt seg i løpet av høsten. Veldig kjekt.

I tillegg til all den sportslige aktiviteten har vi i løpet av året avviklet fire store arrangement: Siddisløpet, Mosvannsløpet, NM terrenløp(!) og Run for Fun. Samt to klubbstevner i Sandnehallen, sommer- og juleavslutninger og 80-års jubileum! Arbeidet med nytt klubblokale på Stavanger Stadion har kommet godt i gang, og kanskje kan vi ha juleavslutningene i 2017 i «eget hus»?

En stor takk til trenere, arrangører og andre som stiller opp for klubben. Og til foreldre og utøvere og alle andre som er med på å gjøre Skjalg til en levende klubb bidrar til den positive utviklingen.

GOD JUL og et GODT NYTT spennende Skjalg-år

Elisabet