Fire førsteplasser i stafett-NM

Skjalg sendte ni løpere til NM stafetter  for senior, og disse kom hjem med 16 gullmedaljer. Simen Tjelta Larsen og Mathias Hove Johansen var begge med på tre vinnerlag, mens Elisabeth Slettum, Oscar Alm Harestad og Daniel Pedersen deltok på to av lagene. I tillegg ble det gullmedalje til Marin Stray Gautadottir, Nathalie Johnsen, Sergejs Kononovs og Mike Lubsen.

Gullmedaljen på 4 x 400 menn var overaskende. Mathias, Daniel, Oscar og Simen løp taktisk smart i den streke vinden, og Skjalg slo fjorårsvinneren og storfavoritten Tyrving med knappest mulig margin.

Det ble også seier på 4 x 100 m menn, 4 x 100 m smix og 4 x 400 m mix. Disse klassene vant Skjalg også i fjor, og det var ventet at vi skulle vinne også i år, men først skal det løpes! På grunn av den sterke vinden valgte vi relativt stor sikkerhet i vekslingene, og det viste seg å være lurt. Svært mange av de andre lagene feilet når stafettpinnene skulle overleveres. På 4 x 100 m menn løp Sergejs, Simen, Mathias og Mike. Laget på 4 x 100 m mix senior besto av Nathalie, Mathias, Elisabeth og Simen, mens Marin, Daniel, Elisabeth og Oscar løp 4 x 400 m mix senior.