Skjalg viste konkurrentene ryggen

Mike Lusen debuterte på distansen 800 m med den sterke tiden 1.55.93. Ingen andre utøvere under 20 år i Rogaland har løpt så fort dette året. Imidlertid er det 400 m som er distansen for Mike, og han er blant de sterkeste medaljehåpene for Skjalg under NM junior i Fredrikstad første helg i august. Til mesterskapet reiser 16 deltakere fra Skjalg. Marianne Aske har fått trent bra hele sommeren. Hun vant 800 m for kvinner på 2.17.56, men med spissing av formen er 2.15 absolutt innen rekkevidde. Lillesøster Katrine løp på 2.30.32.

Simen Tjelta Larsen vant både 100 m og 200 m på henholdsvis 11.11 og 22.19. Simen har mer inne, men vant likevel overlegent mot gode løpere som Marius Bakken og Kjartan Løvold. På 400 m hekk satte både Anna Jakobsen og Ingrid Cederløv personlig rekorder. Tidene ble 1.05.37 og 1.08.54. Anna satte også pers på 100 m med 13.34. På 200 m ble det 27.02 mens Marianne Aske løp 2 tideler seinere