2015 – ETT STEG PÅ VEGEN. NÅ ER 2016-SESONGEN I GANG

2015-sesongen var et godt steg på vegen. Skjalg kan være godt fornøyd mange medaljer i NM, Jr-NM og UM, 1 deltaker til jr-EM, 1 deltaker til U18 VM, 1 deltaker til jr-nordisk terreng, jr- og veteranseire i Holmenkollstafetten, løpere på både landslag og rekrutteringslandslag samt ei barne- og ungdomsavdeling med mye god aktivitet.

Det gjelder å ta dette videre i den kommende sesongen. Det kan vi hvis alle vil og det legges ned et seriøst og grundig arbeid både mhp trening og konkurranseforberedelser samt drift av klubben. Sørvest mesterskapet innendørs nå i januar viste allerede med mange gode Skjalg-resultater at vi kan få dette til.

Skjalg er en klubb som er basert på stor frivillig innsats og vi har krevende økonomiske tider. Det er derfor viktig at vi gjenskaper en god dugnadskultur. Det gjelder alle våre arrangementer samt at foreldre stiller opp med kjøring til stevner og løp. Her er det behov for forbedringer og større engasjement. Trenere og tillitsvalgte bruker mye fritid, gratis på arbeid for klubben. Men vi er avhengig av større foreldreengasjement hvis vi skal få dette til.

Hvis vi jobber målbevisst videre med utvikling av både bredde- og toppidrettskultur samtidig som vi får på plass igjen god, gammeldags dugnadsånd, så kan vi nå målet om at Skjalg igjen kan bli en av landets ledende friidrettsklubber 🙂 Da trenger vi flere med på laget!